• Haarpunt Stefanie

Een beetje van jezelf, en een beetje van ons....

Graag neem ik jullie mee in de wereld van extensions…


Dit klinkt vast bekend, maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van extensions?

En waarom kies je hier voor?

Er zijn 2 mogelijkheden; extensions voor een verlenging, of extensions voor volume.


Wij werken met de extensions van het merk Great Hair. Het word per plukje aan je haar bevestigd dmv een bonding.


Wil jij dolgraag lang haar, of heb jij impulsief je haar flink ingekort en ben je wel weer toe aan je lange lokken? Dan zou je kunnen kiezen voor een verlenging met extensions. Wij zullen dan samen met jou op zoek gaan naar de juiste lengte, kleur en hoeveelheid. Onze extensions zullen 3 tot 6 maanden blijven zitten, mits het juiste onderhoud! (onze ervaren extensionspecialistes zullen je hier uiteraard alles over vertellen!)


Het voordeel van de losse plukjes is dat je haar altijd natuurlijk blijft aanvoelen. Het zorgt er namelijk voor dat het geen probleem is om je haar omhoog te dragen, het haar te vlechten, opsteken, het is allemaal mogelijk!

De bonding wordt door ons ‘plat’ ingezet. Wanneer je dan over je haar voelt zul je de plukjes niet tot nauwelijks voelen!


Wat als je haar geen volle punten kent? Of groeit de voorkant minder snel dan de achterkant? Ook dan hebben wij de perfecte oplossing.

We kunnen namelijk ook alleen plaatselijk volume geven aan je haar. Wij zullen de extensions dan plaatsen op de plekken waar het nodig is, en tadaaa overal een gelijkwaardige volle haardos! 😊😊


Heb ik jou enthousiast gemaakt? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in bij onze extensionspecialistes Amy, Jessica, Daphne of mij. En wie weet zien we je snel!


Liefs Lotte
246 weergaven