• Haarpunt Stefanie

Hi krullebollen!

Bijgewerkt op: 16 jan.


Graag wil ik jullie wat meer vertellen over de CC1 krulknip techniek!

Ik, Rendy, heb zelf veel krullen. Juist door dat ik zelf mijn weg niet kon vinden met mijn krul ben ik mij gaan verdiepen in de mogelijkheden.

Dit heeft er voor gezorgd dat ik nu deze techniek beheers en ook met de juiste producten eindelijk blij kan zijn met mijn krul.


Met deze, uit Amerika afkomstige, krulknip techniek kan ik op de perfecte manier volume en lucht in krullen knippen, zonder dat er 'happen' weg zijn, of de onderkant dun wordt.


Er zijn verschillende soorten technieken om krullen te knippen. Droog, nat, per bundel, uit de losse hand. De techniek die ik beheers wordt in nat haar geknipt.


Door middel van een bepaalde afdeling en omdat ik verticaal knip in plaats van horizontaal, creëer ik een mooie volume zodat je krullen weer kunnen dansen en vrij bewegen!


Om goed resultaat te krijgen, moet je zeker wel krul in je haar hebben, dus niet alleen slagen. Je haar gaat door deze techniek mooier en beter krullen, maar dan wel voor de krullebollen onder ons 😉


Het haar wordt eerst droog beoordeeld (je komt met “2 dagen oud haar”) en ik bespreek dan je wensen. Vervolgens knip ik in droog haar de basislengte naar wens, zodat het nooit te kort kan worden. Hierna ga ik je haar gelijk wassen en verzorgen, om vervolgens te gaan knippen.


Nadat het haar in deze methode is geknipt, wordt het geföhnd met een diffuser, en nadien kan ik nog een paar aanpassingen maken waar nodig.

Tijdens de hele behandeling, die gemiddeld 1,5 uur duurt, krijg je alle 'tips & tricks' voor een mooie, goed verzorgde bos krullen! Ik neem uitgebreid de tijd je haar te föhnen en advies te geven over de juiste producten.


Kosten voor deze behandeling zijn € 79,50. Voor meer info bel gerust!


Hopelijk mag ik je snel verwelkomen in de salon!


Groetjes, Rendy623 weergaven